سردارگمنام گیلانی

سردارگمنام گیلانی

شهید سیّد جعفر(منصور) منصوری
سردارگمنام گیلانی

سردارگمنام گیلانی

شهید سیّد جعفر(منصور) منصوری

امید به رحمت و بخشش خداوند متعال

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِیمِ

قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ

(ای رسول رحمت) بدان بندگانم که (به عصیان) اسراف بر نفس خود کردند بگو: هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا نا امید مباشید، البتّه خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.
 سوره مبارکه زمر آیه 53 
وَأَنِیبُوا إِلَىٰ رَبِّکُمْ وَأَسْلِمُوا لَهُ مِن قَبْلِ أَن یَأْتِیَکُمُ الْعَذَابُ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ
و به درگاه خدای خود به توبه و انابه باز گردید و تسلیم امر او شوید پیش از آنکه عذاب به شما فرا رسد و هیچ نصرت و نجاتی نیابید.  
سوره مبارکه زمر آیه 54
منتخبی از انابه توأم با امید سردار شهید سیّد جعفر منصوری
به در گاه خداوند متعال
 

خـدایا ! خـدایا! خوبم کن ، تا خوب ترها را بشناسم.

- خـدایا ! ایمانم بده تا ایمان دارها را بشناسم.

- خـدایا ! تقوایم ده تا تقوا داران را بشناسم.

- خـدایا ! شناختم ده تا تو را بهتر بشناسم.

- خـدای من ! برایت می میرم ، خدایا خودت شاهدی راست می گویم. خدایا ! کاشکی گناه نداشتم و صادقانه در راهت جان می سپردم. الآن که روزها و لحظات آخر عمر را می گذرانم ، می بینم در حقّت خیلی ظلم روا داشته ام.

- خـدایا ! من می دانم که مستحق آتشم ، مستحق عذابم . ولی خدای من ! اقرار می کنم که تقصیر کارم ، هرچه گناه کردم پرده پوشیدی ، خدای من ! پرده از گناهانم بر ندار . خدایا ! اگر می خواهی مرا بسوزانی ، دستم به جایی بند نیست.خـدایا ! به حق یتیمان شهداء ، به حق اشکهایشان و به حق آه دلشان ازگناهانم در گذر .

راههای رفتن به بهشت

خداوند تبارک و تعالی در قرآن مجید ، بهشت ابدی را اجر و پاداش نیکوکاران و متقین می‌داند و در آیات متعددی در قرآن کریم تأکید دارد که انسان، فقط با ایمان و عمل صالح خود و کسب رضایت خداوند متعال می‌تواند به تنعم جاودان یعنی همان بهشت که در قرآن با تعابیری چون جنه النعیم ، جنه الماوی و . . . نام برده می شود  برسد.   

بهشت جایی است که خداوند متعال  آن را برای پرهیزکاران و نیکوکاران آماده ساخته و همه ی نعمت‌ها در آن برای متقین مهیا است. در قرآن کریم به بخشی هایی از این نعمت‌ها اشاره شده است. هدف از ذکر آن‌ها تنها این است که به قدر درک و فهم بشر، بهشت را برای انسان ترسیم و مجسم  کند، زیرا نعمت‌ها و خوشی‌های بهشتی با نعمت‌های این دنیای فانی  تفاوت بنیادی داشته و تعابیر دنیوی ، توان تفسیر حقایق بهشتی را ندارند. آیات متعددی  در قرآن کریم از مهیا شدن بهشت برای نیکوکاران خبر داده‌اند  . در آیات 133 الی 135 سوره آل عمران خداوند متعال می‌فرماید؛

وَسَارِعُوا إِلَىٰ مَغْفِرَةٍ مِّن رَّبِّکُمْ وَجَنَّةٍ عَرْضُهَا السَّمَاوَاتُ وَالْأَرْضُ أُعِدَّتْ لِلْمُتَّقِینَ

و شتاب کنید برای رسیدن به آمرزش پروردگارتان؛ و بهشتی که وسعت آن، آسمانها و زمین است؛ و برای پرهیزگاران آماده شده است. 

ادامه مطلب ...